Ljuba Pantović bila je sinoć gost voditelja Darka Tanasijevića u emisiji “Zadruga – Narod pita” i tom prilikom otkrila da joj je ćerka Aleksandra Subotić potvrdila klimanjem glavom da je Mungos, partner Biljane Dragojević, fizički nasrnuo na Biljanu nakon poziva sa Davidom Dragojevićem.

Davidova majka je odgovorila na Ljubine navode.

“To je tolika glupost… Prvo, Mungos nikada nije nasrnuo na mene, niti bi. Ja ne znam odakle Aleksandri to, niz njenih laži, pa i to sad. Ja sam čula da je ona i u “Zadruzi” komentarisala tako nešto. Kod nas u porodici ne postoji nikakvog nasilja, tako da, to je totalna laž”, odgovorila je Biljana, a piše Pink.

Ona je ispričala i zašto se razočarala u Subotićevu, a onda otkrila da joj nedostaje Aleksandrina ćerka Magdalena.

“Ja jesam stajala uz Aleksandru, dok nije počela da laže. To da je Mungos fizički nasrnuo, kao i da je ona davala novac, to nije tačno. Ja sam, inače, stvari koje su fanovi slali, dala, stavila sam na Instagram, poklonila bračnom paru. Ona mene jeste razočarala. Bila sam za nju tu kao majka, i za Magdalenu kao baka. Magdalena mi je slatka i pametna devojčica, žao mi je što se tako desilo. Bez obzira, i da nisu njih dvoje (Aleksandra i David) ostali zajedno, nije moralo ovako da se završi. To što je iznosila neke stvari, laži, to je za mene dno dna”, istakla je Biljana, pa progovorila o Magdaleni, ćerki Aleksandre Subotić.

“Puno puta pomislim na Magdalenu i žao mi je zbog svega toga. Vezala sam se za nju, drago je dete, stvarno mi je zbog nje baš žao. Sve je to život”, dodala je Dragojevićka.

UDAJE SE LJUBA PANTOVIĆ! Dobila verenički prsten?


starstar, printscreen