I ove subote tačno u 17 sati na programu TV Pink je još jedno izdanje “Magazina in”, emisije autorke i voditeljke Sanje Marinković koja će zanimljivim temama i interesantnim, uvek aktuelnim gostima još jednog subotnjeg popodneva pridobiti pažnju milionskog TV auditorijuma!

U Sanjin studio stižu glumica Lidija Vukićević, novinarka Marija Egelja, političar Dragan Marković Palma, novinar Milomir Marić, kao i pevačica Goca Lazarević, koja je u okviru teme o muško-ženskim odnosima, progovorila i o svom privatnom, emotivnom životu.

“Sa kakvim bi ti bila srećna sad?”, upitala ju je Sanja, nakon čega je usledio Gocin iskren odgovor.

“Da me radi, k’o što bi rekli klinci! Da me radi, al’ mene niko ne radi”, iskreno je Goca, koja je svojim priznanjem nasmejala sve u studiju.

Očekuju vas uvek zanimljive i potpuno otvorene ispovesti i Dragana Markovića Palme, Milomir Marića, Marije Egelje i Lidije Vukićević, zato ne propustite novo izdanje “Magazina in” u subotu u 17 sati na TV Pink!

NOVI STAR! Otkrivamo: Šabanov vanbračni sin ima DOKAZ DA POBIJE TESTAMENT! AFERA prostitucija: Ana i Sanja u problemu! Trudna verenica POBEGLA OD DARKA! Markova mama PRETI LUNI!


promoprintscreen