Nedžad Ramić (42), brat folk zvezde Svetlane Seke Aleksić, uhapšen je zbog sumnje da je reketirao vlasnika poslastičarnice u Staroj Pazovi, od kog je pokušao da iznudi 2.000 evra! Naime, Ramić je duže vreme uznemiravao lokalnog ugostitelja, kome je upadao u radnju, zahtevajući da mu isplati 2.000 evra.

“Pre izvesnog vremena Ramić se okomio na poslastičara. Došao je u njegov lokal i iz čista mira tražio mu hiljade evra. Pošto čovek nije znao o čemu je reč i zbog čega mora da isplati tu sumu, rekao mu je da ode. Međutim, brat pevačice je i narednih dana nastavio da dolazi i da pritiska gazdu. Postajao je sve bahatiji i grublji, a naposletku je počeo i da mu preti ljudima iz kriminogene sredine”, kaže izvor, a piše Kurir.

Prema njegovim rečima, Nedžad se pozivao na poznanstvo sa pripadnicima ozloglašenog zemunskog klana.

“Poslednji put je upao u poslastičarnicu i rekao vlasniku: “Daćeš mi pare ili ću ti smestiti ‘zemunce’!” Ponašao se kao klasični reketaš, nalik onima koji su devedesetih ordinirali Srbijom i maltretirali poštene građane. Žrtva je te pretnje ozbiljno shvatila”, kaže izvor upućen u istragu.

Kako dodaje, vlasnik poslastičarnice bio je odlučan u tome da reketašu neće dati novac, pa se za pomoć obratio policiji.

“Otišao je u stanicu i sve ispričao. Zatim je, po savetu policije, rekao Ramiću da će mu novac isplatiti na rate i zakazao mu sastanak kako bi mu isplatio prvu ratu od 500 evra. Inspektori su obeležili tu novčanicu i, nakonšto mu je žrtva predala novac, policajci su presreli Nedžada i stavili mu lisice, a kod njega je nađeno tih 500 evra”, objašnjava izvor.

Meštani Stare Pazove ispričali su da je Nedžad Ramić poznat kao osoba koja voli da se bahato i osiono ponaša i da kod drugih izaziva strah.

“Ramić nema kriminalni dosije, ali kruže priče da vlasnik poslastičarnice nije jedini kome je pretio i iznuđivao novac. Za njega mnogi nemaju reči hvale”, kaže jedan meštanin.

Inače, Nedžad Ramić je brat pevačice Seke Aleksić po majci. Njegovo ime u javnosti se čulo 2014. godine, kada je Zulfo Ramić, rođak Seke Aleksić, ispričao da je uplašen za život “pošto mu Sekin brat po majci preti da će ga prebiti i da će mu zapaliti auto”.

Seka Aleksić konačno progovorila o sukobu sa Draganom Mirković!


starinstagram