Ramona Beganović i David Dragojević iznosili su svoje stavove i mišljenja o svim ukućanima, nakon pisma koje je poslao Veliki šef. Ovi zadrugari dobili su ovaj zadatak, s obzirom na to da je prošlo dovoljno vremena za upoznavanje.

David Dragojević imao je mnogo opuštenije izlaganje, s obzirom na to da se nije svađao puno sa cimerima, kao što je to činila Ramona Beganović. David je za Vladimira Tomovića imao veoma pozitivno mišljenje govoreći kako je dobar dečko, a onda je komentarisao i Staniju Dobrojević.

“Ja Staniju… Rekao sam da poštujem tvoj rad napolju i sve to i znaš kakvo je moje mišljenje, ali u rijalitiju ja tebi ništa ne mogu da verujem. Svuda si imala neku priču, sa svima si se volela, što znači da je zbog šoua može sve. Sve se radi zbog nekog prvog mesta. Nisi u medijima bila dugo aktuelna!”, govorio je David o Staniji.

Tokom izlaganja David je rekao kako smatra da su neki ukućani deo “LM” klana, zbog čega je Stanija Dobrojević odmah skočila na noge. Dragojević je zatim objasnio da je mislio na ljude koji se druže sa Lepim Mićom.

“Jedino koga si ti ovde prozvao sam ja i moje devojke! Devojke koje su sa mnom popile kafu! Davide razgovaraćemo posle sastanka! Pričaćemo posle sastanka”, govorila je Stanija Davidu.

“Čemu to? Ja sam mu zabranila! U čemu je problem? Nauči da poštuješ ljude! Koga poštuješ? Sedi i ćuti! Nemoj da očekuješ poštovanje, jer nećeš pričati!”, dobacila je Aleksandra.

“David mene gotivi, ja njega, ti si problem”, odbrusila je Stanija Aleksandri.

Dragojević je izjavio i da ga ne zanima šta je Luna Đogani radila prošle godine u ovo vreme, dok je za Boru Santanu izjavio da u početku nije imalo toliko pozitivno mišljenje, ali da se njegov stav o ovom zadrugaru promenilo na bolje.

David je savetovao Lazara Jeremića da bude malo aktivniji, a ušao i u manju svađu sa sestrama bliznakinjama Nevenom i Miljanom Arsić zbog njihovog ljubavnog života. Takođe ovaj zadrugar izneo je mišljenje i o svojoj devojci koja je sinoć slavila rođendan, Aleksandri Subotić.

“Mislim da je razmažena kao Luna. Ti si dobar igrač, sve znaš. Gazi sad, više te neću puštati”, pričao je David Aleksandri.

U video-prilozima koji se nalaze u nastavku ovog teksta možete pogledati kako je sve izgledalo.

Aleksandra ima pakleni plan, evo šta je predložila Davidu (video)


StarInstagram