Legendarna glumica Neda Arnerić preminula je u petak, 10. januara u svom stanu na Vračaru. Nedu je na stolici, za trpezarijskim stolom, zatekao brat koji je došao da je obiđe, zabrinut jer mu se nije javljala. Vreme i mesto sahrane glumice još nije objavljeno, a kako se čini, to će se obaviti u tajnosti, što je bila njena želja.

Nedina želja bila je da bude kremirana i položena na Novom groblju, pored svoje najveće ljubavi, supruga Milorada Mešterovića, koji je preminuo krajem 2018. godine.

To potvrđuje i glumičina prijateljica i koleginica sa klase Jelena Tinska.

“Znajući Nedu, verujem da bi njena želja bila da bude sahranjena bez publiciteta i da bude zajedno sa svojim Miletom”, kaže Tinska za Informer i dodaje da se njena prijateljica umorila od života:

Bolovala je od depresije. Upala je u beznađe, jer je prerano ušla u svet filma i preskočila je detinjstvo, mladost. Ušla je u ozbiljne godine nemajući prave uspomene, koje imamo kada živimo neki drugi život. Mač sa dve oštrice je kada ste okupirani samo karijerom. I godine prolaze, splasne fascinacija karijerom, desi se da nemate dovoljno uloga i upadnete u depresiju”, navodi Tinska.

NOVI PAPARAZZO! Ceca ima problem sa snajkom, saznala Bogdanine tajne! Luna KRIJE novog dečka u Skoplju! Edo mora da beži iz Pazara! POKLON KALENDAR!


starprintscreen