Brojne poznate ličnosti podržale su vaterpolo klub “Wind sport” u Pančevu, čiji je direktor šampionski as Nikola Rađen.

Pevači, glumci i sportisti oduševljeni su planom i programom koji stručni tim trenera i psihologa svakodnevno sportski edukuje polaznike smatrajući da na taj način usmeravaju decu na pravi put, promovišu zdrav život i razvijaju svest o pobedničkom duhu. Društvene mreže poslednjih dana gorele su od pozitivnih komentara uspešnih ljudi, a među njima su teniser Filip Krajinović, fudbaleri Vujadin Savić, Ivica Dragutinović, Vladimir Volkov, Luka Milivojević, Dejan Stanković, vaterpolisti Sava Ranđelović, Branislav Mitrović, Radomir Drašović i Nemanja Ubović, glumci Aleksandar Radojičić, Viktor Savić, Dragan Maca Marinković, folk zvezda Ana Bekuta, voditeljka Katarina Srećković i mnogi drugi.

Oni su na Instagram nalogu objavili fotografiju mališana iz bazena, a u opisu dali svoj sud o školi. Njihov glavni utisak je da je vaterpolo klub, na čelu sa predsednikom Vladimirom Popovićem, prava stvar u sportskom svetu koja je realizovana u Srbiji, kao i stvaranju budućih šampiona.

Inače, dok se Nikola Rađen po isteku ugovora za ruski vaterpolo klub “Dinamo” ne vrati iz Moskve, sa decom trenutno radi sprtski direktor kluba Igor Milanović.

NOVI STAR! Ekskluzivno: KIJA dala Slobi novu šansu, hoće da PRAVE BEBU! Rada kod hodže TRAŽI SPAS! Šok slike Zerine POSLE SILOVANJA! Tajni plan protiv Ljube i Karađorđa!


promopromo