U domaćim medijima juče je kao bomba odjeknula vest da su lepa voditeljka Ana Mihajlovski i šarmantni glumac Vuk Kostić već dva meseca u vezi! Vuk nije želeo ni da potvrdi ni da demantuje da su Ana i on u vezi, a sada su u javnosti procurili novi detalji!

Naime, par se navodno upoznao preko zajedničkih prijatelja i to u lovu!

“Ana je iz znatiželje krenula u lov i tamo je videla Vuka. Oni su celi dan proveli zajedno, a uveče su razmenili brojeve telefona. Pošto su varnice odmah sevnule, ubrzo su se dogovoriili i da se vide. Posle nekoliko susreta shvatili su da između njih ima jake hemije i započeli su vezu”, rekao je neimenovani izvor, a piše Informer.

 

View this post on Instagram

 

Moj izbor..moja odeća.. #konstantintex “Preča je košulja od dzamadana”

A post shared by vuk kostic (@vukkosticbadza) on


Isti izvor dodaje da su navodnu vezu neko vreme krili i od prijatelja i da su se “tek nedavno opustili i počeli da izlaze po restoranima i kafićima, jer su shvatili da to nije prolazna strast, već da su se zaljubili jedno u drugo”.

NOVI STAR! Suzana preti razvodom, Saša otkriva sve pevačice koje je overio! Majka se odriče Vlade: Nećemo Draganu pornićarku! Boba hoće snajku iz Titela da gaje živinu! Marija Kulić ima ljubavnika!


starinstagram