Pevačica Ana Nikolić je posle duže medijske pauze odlučila da se vrati na muzičku scenu i na svom Instagram profilu obavestila fanove da je ušla u studio kako bi snimila nove pesme. Pored toga, Ana je počela i da trenira kako bi se vratila u formu koju je imala pre trudnoće i porođaja, a savete dobija i od svoje koleginice Emine Jahović.

https://www.instagram.com/p/BuLuEiQB49m/?utm_source=ig_embed

Naime, Emina je za Anu napisala pesmu koja će se naći na njenom novom albumu, a pevačica je otkrila i detalje njihovog druženja.

“Napisala sam jednu prelepu baladu za Anu i jedva čekam da je publika čuje. Pored posla nas dve pričamo o svemu i ona je zaista divna jedna žena. Pričamo o svemu, pa i o tome što je nedavno počela da trenira i odlazi u teretanu. Zaista mi je drago zbog nje, jer je to super i pohvalno. Ana je lepa žena u svakom smislu te reči, ima neku energiju zvezde, a to ne može kilogramima da se sruši. Ima jaku volju da se vrati na scenu. To koliko puta me ona pozove telefonom u toku dana govori o tome koliko želi da ponovo bude na sceni. To se vidi”, ispričala je Emina.

Kada će tačno Ana objaviti novi album nije poznato ali je sigurno da njena publika to sa nestrpljenjem iščekuje.

Emina Jahović pokazala gde živi NAKON RAZVODA od Mustafe! (FOTO)


starinstagram