Kralj narodne pesme, Šaban Šaulić, sahranjen je u Aleji velikana na novom groblju kako i dolikuje njegovoj veličini. Međutim, njegova želja je bila drugačija kako se Šaulić poverio bliskim prijateljima pre dve godine. Na jednom porodičnom veselju u Šapcu on je pričao o svom životu, prisećao se prošlosti i tada je rekao da kada dođe vreme želi da bude sahranjen u rodnom Šapcu pored svojih roditelja, majke Ilduze i oca Huse.

Đekson odlepio za Dušicom! STAR EKSKLUZIVNO OTKRIVA sve detalje njihovog odnosa!

Šaban Šaulić PREDOSETIO svoju smrt! Otkriva kum Slobodan

Neviđeni SKANDAL! Miljana Kulić u minutima PRE DISKVALIFIKACIJE! Necenzurisani video otkrio sve!

– Šaban Šaulić je tada sve šokirao kada je izjavio da je njegova najveća želja da ga sahrane pored roditelja. Očekivano, svi su se odmah zabrinuli da li je sve u redu sa njegovim zdravljem, međutim, on im je kroz suze objasnio da prosto u srcu oseća da mu je tu mesto, pored njegovih najmilijih. Čak je napomenuo da je to i Goci saopštio ali da se ona tome protivi – priča izvor za STAR koji je bio blizak sa Šabanom i dodaje šta je pevača najviše mučilo.

– Njega je vest o smrti oca Huse zatekla na turneji u Australiji i on nije mogao da prisustvuje njegovoj sahrani! Da sve bude gore, morao je da peva dok su mu oca sahranjivali. Jednostavno, tada nije mogao ništa da promeni jer otac je umro iznenada, bio je mlad čovek, imao je 60 godina, a sa druge strane, on je morao da peva u Sidneju i Melburnu jer su menadžeri uložili velike pare u organizaciju. Majka Ilduza je kasnije umrla, 2001. sa 74 godine, ali je i to za njega bio veliki udarac jer je i nju jako voleo. To što nije bio na očevoj sahrani proganjalo ga je 30 godina. Zato je i rekao da hoće pored njega da bude sahranjen jednog dana, niko se nije nadao da će to tako brzo doći. – završio je izvor za STAR


StarStar