Usled zdravstvenih komplikacija Darka Lazića, njegova porodica je na ivici živaca.

To je pokazao i njegov otac, Milan Lazić, koji je odlučio da napravi čistku posetilaca u bolnici. Tako, iznerviran činjenicom što je Ana Sević na svoju ruku obustavila davanje krvi Darku, u trenutku dok je bio u komi, odlučio da joj zabrani posete.

Milan, kao i cela porodica Lazić, nema mira otkako je Darko doživeo udes. Ili su u bolnici, ili sede kod kuće zabrinuti i mole se bogu da nešto ne krene po zlu. Prošle nedelje Milan je izgubio živce zbog pojedinih ljudi. Rešio je da napravi čistku, a među onima koje više ne želi da vidi je i Ana. Njoj je poručio da ne dolazi u bolnicu jer, kako joj je rekao, samo pravi probleme. Njih dvoje se nisu svađali, niti su razmenjivali teške reči, ali joj je Milan poručio da je nepoželjna. Od tog dana ona se više nije pojavila. On ne može da joj oprosti što je pozvala ljude da ne daju krv pod izgovorom da ona nije potrebna Darku. Njemu ni danas nije jasno zašto je to uradila. Svojom objavom Ana je napravila zbrku među ljudima iz cele Srbije koji su hteli da pomognu, a na kraju nisu došli jer su poverovali u njene reči – priča izvor.

Uz to, Ana je već prvog dana nesreće zvala osiguranje i tako dodatno iznervirana Milana.

Tu je tek pala u njegovim očima. Milan i njegova žena su svesni da je Anin i Darkov brak gotov, ali opet je s njene strane bilo ljudski da se ne raspituje za naplatu od osiguranja. Iznenadili su se i kada su im rekli da je otišla na koncert Maje Berović. Otac njenog deteta je u teškom stanju, a ona ide u provod – završava izvor.


StarStar