Pevač Haris Džinović i njegova supruga Melina Džinović skoro dve godine grade impozantnu vilu u beogradskom naselju Senjak. Kako se gradnja odužila, počele su spekulacije, da je porodica Džinović doživela finansijski krah.

Pevačeva supruga, zgodna kreatorka priznaje da joj je glasina o gradnji vile na Senjaku preko glave, kao i tvrdnji da njena porodica prolazi kroz novčane poteškoće.

“Naša kuća postala je takva misterija za javnost. Ostali smo bez novca, pa je gradnja stala. Tako bar svi tvrde i bolje znaju od nas i upoznati su sa našom finansijskom situacijom”, priča Džinovićka i dodaje da suprug Haris i ona nikuda ne žure jer grade dom iz snova, piše Srpski telegraf.

“Gradimo svoju kuću snova. Ne žuri nam se, završićemo je nekada, mislim da je ne gradimo dugo. Ne znam čemu čitava misterija. Pravimo nešto što se nama dopada i nadam se da ćemo se useliti brzo. Gradnja nije stala i neću imati sobicu za šminku i frizuru. Nekretnina mi je preko glave”, objasnila je ona.

Melina ističe kako materijalno u njenom životu ne preovladava i da je istinski dom tamo gde su njena deca i suprug Haris.

“Znate šta? Meni je dom kada sam sa svojim suprugom i sa svojom decom, u odnosima kakvim jesmo već 17 godina. Dom mi može biti hotel i svako mesto na planeti. Dom mi se ne veže za imovinsko i vlasničko stanje, to nam nije bitno. Sretni smo što smo zajedno i što je tako kako jeste već duži niz godina. Šta su bitni kvadrati ako nemate ono što mi imamo? Skladna porodica i ljubav su iznad svega”, zaključuje Melina Džinović.

Za razliku od supruge Meline, Haris izbegava da priča o porodičnoj vili na Senjaku i finansijskim problemima.

NOVI PAPARAZZO! Ispovest Gagija: Tukao sam Anabelu zbog droge, i Luna mogla da nastrada! Dalilu PRIVELI na sud! Kija i Sloba u strašnom problemu! Istina o odlasku Karleuše iz Zvezda Granda!


starprintscreen