STAR U NOVOM BROJU DONOSI!

Nakon što je potvrđena tvrdnja Osmana Karića da je Ana Korać bila sa njegovim sinom Stefanom, on nju više ne želi da komentariše, ali se i te kako dotakao Marka Miljkovića koji ga javno proziva i čak poziva da uđe u rijaliti, te da se tamo obračunaju!

Da li je ovo kraj veze? LUNA NAPALA MARKA: “Obećao si da ćeš biti uz mene a ti se svađaš s mojom majkom!” (VIDEO)

HAOS! PORODICA U STRAHU – Anabela OSTAVILA ĆERKU sa ALKOHOLIČAREM? “Nina se GUŠILA, a ona je SPAVALA!”

Prijovićku POKOSILA trema pred ljubljenje sa glumcem! Filip je SMIRIVAO!

OSMAN JE IZRIČIT!

– Ne ljutim se zbog Markovih prozivki, ima dečko pravo da me proziva jer sam i ja njega kao fan rijalitija na osnovu nekih njegovih postupaka komentarisao na Instagramu tokom Zadruge 2”, objašnjava za STAR Osman i dodaje:

– Iskren da budem, žargonski rečeno, provalio me je! Ne smem da uđem u rijaliti jer bih time sebi potpisao kaznu od 50.000 evra, a njega bih poslao kod čoveka koji se pominje u rijalitiju po novu vilicu, a zove se Suki! Iva ga često tamo pominje – kaže ironično Osman i dodaje da Marku i Luni želi svu sreću ovog sveta, a osvrnuo se i na Gagija Đoganija:

– Gagi je dobar otac, između njega i Lune postoji neizmerna ljubav i poštovanje – iskren je Osman kao i uvek, a evo šta kaže za bivšu snajku Ivu Grgurić:

– Iva je domino dama koja se poigrava sa Filipom, videćemo do kada će to trajati! Mislim da je Filip samo trpi jer ima neki krajnji cilj – kaže za magazin STAR Osman koji kao prijatelje svog sina jedino vidi Janjuša i Ivanu Šopić!