Fudbaler Ognjen Vrašnješ je poznat po mnogobrojnim aferama sa domaćim zvezdama i stalno je u centru skandala. Međutim, ovaj put, sve oči uprte su u njega zbog humanog gesta.

Naime, fudbaler je učestvovao na humanitarnoj licitaciji, te je otkupio ogrlicu Cece Ražnatović za 3.000 evra. Sav novac od licitacije išao je na ime pomoći za Nikolu Rabrenovića kojem je novac bio potreban za lečenje u Rusiji.

Vranješ je ovu ogrlicu poklonio najboljoj maturantkinji doma bez roditeljskog staranja “Rada Vranješević” u Banjaluci.

Ognjen je dugo razmišljao šta bi bilo najbolje da uradi sa ogrlicom koju je kupio na licitaciji od Cece. Želeo je da nakit ima višestruku namenu i zato je rešio da je pokloni ustanovi u kojoj borave devojčice koje nemaju dovoljno materijalnih sredstava, a ni uslove da sebi obezbede garderobu i sve prateće sitnice za maturu. Odlučio je da na neki način ‘zaveštao’ ogrlicu koju je Ceca nosila kako bi je svake godine na maturi ponela devojčica koja je školu završila sa svim peticama. Ogrlica će do kraja sledeće nedelje biti u Domu u njegovoj rodnoj Banjaluci jer se matura bliži – rekao je izvor blizak fudbaleru.

Ognjen je objasnio da  Cecu lično ne poznaje, ali da izuzetno ceni i poštuje njen rad, a i pevačica je bila prijatno iznenađena kada je čula šta je Vrašnješ uradio sa ogrlicom koju je kupio od nje.

To je zaista lep gest. Jako mi je drago. Ideja je sjajna i originalna – rekla je Ceca.


starstar