Bračni Par Danijela i Ognjen Amidžić: “Strast podgrevamo u mikrotalasnoj!”

Bračni par Danijela i Ognjen Amidžić je osam godina u braku, a ljubav koja vlada između ovog popularnog para cveta kao i prvog dana kada su se upoznali. Kruna njihove ljubavi je sin Matija, kojem se trude da obezbede bezbrižno detinjstvo puno ljubavi. Danas popularni praznik Dan zaljubljenih ne slave formalno.

– Nismo euforični kada je Dan zaljubljenih u pitanju. Nismo slavili ništa posebno ni dok smo bili u vezi, pa ni sada kada smo u braku. Ne doživljavamo ga tako da bude izdvojeniji od ostalih dana – rekao je Ognjen.

– Nikada nismo obraćali pažnju na formu, nego na suštinu. A i nismo neki posebni romantici. Važno je kako parovi funkcionišu svakodnevno, a ne samo na Dan zaljubljenih –  nadovezala se Danijela.

Dan Zaljubljenih u Zadruzi!

– Ja ću ga večeras provesti krajnje romantično. Biću u Zadruzi –  a odgovor je  nasmejao Danijelu.

– Ja ću biti na koncertu. A provešćemo ga kao svaki drugu dan pre naših obaveza – U svom maniru, Ognjen otkriva kako iznenađuje suprugu.

– Jako sam romantičan. Danijela najviše voli kada je iznenadim tako što ostavim prljave stvari na stolu. Tada se najviše iznenadi. I onda se trudim da je, u znak ljubavi, stalno iznenađujem –  rekao je voditelj, koji i za podgrevanje strasti u braku imao zanimljiv odgovor.

– Normalno da treba strasti podgrevati. Moja velika strast su špagete, pa ih često podgrevam u mikrotalasnoj peći, dok Danijela koristi rernu – rekao je, a ona se ubacuje.

– Ja ih podgrevam na 250 stepeni. Znači na maksimalnoj temperaturi.

Prema Ognjenovim rečima, mnogo je strasti u braku, a hrana je jedna od njih.

– A ako mislite na naše fizičke strasti, to je non-stop podgrejano”, tvrdi Ognjen.

NOVI SVET OTKRIVA: POSLE ANE I LUNA BILA SA STEFANOM! DOKAZ- INTIME SLIKE I PORUKE IZ TELEFONA! MARKO ĆE POLUDETI!

Bojan Tomović je dočekao napolju! Miljana Kulić samo što je izašla, već se VERILA?!

Raskrinkan Gagi Đogani! On i Ermina se nisu samo ljubili!

Kako mnogi misle da je ljubomora dobra za brak, te da je ona dokaz ljubavi, Danijela se sa tim ne slaže.

– Mi smo operisani od ljubomore – rekla je manekenka, a Ognjen se ubacuje: Nisam operisan. Ja sam ljubomoran.

Na pitanje kako zavode jedno drugo, nastavili su u šaljivom tonu.

– Imam seksi veš spreman uvek za zavođenje u datim situacijama – kaže Ognjen, dok Danijela spretno izbegava odgovor:” Ja sam bila uvek stidljiva, tako da na ovo pitanje ne bih mogla da odgovorim.