Otkako su započeli svoju romansu u najgledanijem rijaliti programu na ovim prostorima “Zadruzi”, Ana Korać i David Dragojević suočili su se sa raznim problemima. Iako je njega čekala napolju devojka koja je živela kod njegove majke, Davida to nije moglo da spreči da iskaže svoje emocije. Neki su ih osudili, neki podržali ali njih dvoje i dalje uživaju u svojoj ljubavi i imaju velike planove. Ipak, jedna osoba koja je Davidu jako bitna i dalje ne podržava njihovu vezu, a u pitanju je njegova majka Biljana.

Od samog početka Biljana je bila protiv Davidove i Anine veze, a to se nastavlja i dalje. Tokom prethodne noći David je saznao šta njegova majka misli o Ani, što mu se nije dopalo, te joj je poručio da se ne meša i da ne utiče na njega jer nije upoznala njegovu devojku kako treba. Tim povodom Biljana kaže:

“Ja se ne mešam, ja sam samo rekla svoje mišljenje, mislim da ona definitivno nije devojka za njega, a on neka bira, neka radi šta hoće. Ja imam pravo da kažem svoje mišljenje kad me pitaju, to sam i rekla. On će svakako odlučiti šta hoće da radi”, rekla je Biljana za Pink i dodala:

“Možda on misli da ja dolazim, ali ja neću dolaziti i mislim da je dovoljno to što kažem, da ostajem pri svom stavu kao što je bilo od samog početka, ono što sam mislila, mislim i sad i to je to”, zaključila je Biljana.

Da li će Biljana ipak u bliskoj budućnosti promeniti svoje mišljenje ostaje nam da vidimo.

Majka Biljana u strahu: David i Dejan ne smeju više da piju alkohol!


starstar, printscreen