Jelena Karleuša i dalje se bori sa ogromnom tugom koju oseća zbog gubitka majke Divne Karleuše, a koliko je njeno stanje ozbiljno, pokazuje i činjenica da je od prevelikog bola ostala bez glasa!

Svedoci smo toga kako je JK izgledala na dan sahrane svoje majke. Svima je bilo jasno da je kod nje prisutna ogromna patnja i da će se teško izboriti sa tim. Pevačica se dan nakon sahrane osećala neznatno bolje, ali je i dalje pod velikim stresom.

Za nju je Divnina smrt bila iznenadna jer se voditeljka prethodnih dana osećala dobro i ništa nije ukazivalo na to da će preminuti, pa zato njena ćerka ne može da se pomiri sa njenim odlaskom.

– Jelena dva dana skoro ništa nije mogla da govori, samo je plakala i kukala za majkom. Međutim, posle sahrane malo je došla sebi, ali na trenutak joj se pojavi problem sa glasom. Iako bi nešto želela da kaže, ne može to da izusti, počne da zamuckuje ili uopšte nema moć govora. Njeni najbliži zabrinuli su se zbog toga, nastala je prava drama, pa su pozvali lekara, koji ju je posetio nakon sahrane – kaže izvor Kurira.

Pevačica nije ništa pričala sa doktorom, već su Duško i njen menadžer Zoran Birtašević objasnili o čemu se radi.

– I pre nego što je video Jelenu, doktor je znao dijagnozu. Rekao im je da se glas povremeno gubi od prevelike doze stresa. Objasnio je da ona to ne može da kontroliše i da će se sve vratiti u normalu kada se bude pribrala, a za to treba još nekoliko dana. Doktor im je rekao da se ne brinu i da moraju da joj budu velika podrška u ovim trenucima – nastavlja izvor i dodaje da će JK, po savetu lekara, nakratko napustiti Beograd.

– Budući da je ovde uspomene vežu za Divnu i da je sve to sveže, doktor je posavetovao Duška da bi bilo najbolje da Jelena malo promeni sredinu. Nije važno gde će je odvesti, najpoželjnije bi bilo neko mesto puno prirode i gde je mirno, jer njoj je sada to najpotrebnije – završava izvor za Kurir.

POTRESNO! Objavljen poslednji video Divne i Jelene Karleuše: Ćerka joj je kupila poklon, ona se jedva kretala, a onda ju je ČVRSTO ZAGRLILA…


starstar