Zerina Hećo ušla je u Zadrugu sa dečkom Banetom Čolakom sa kojim se svakodnevno raspravlja i čiju vezu nikako ne podržava Banetova porodica. Međutim, malo ko zna da je ona bila žrtva nasilja, zbog čega ima i dalje traume i u ljubavi ne može da se opusti sto posto. Bane je delimično upućen u to što se Zerini dogodilo u prošlosti!

“Zerina je bila kratko u braku u kom je dobila i ćerku. Nakon razvoda, ona se ubrzo upustila u vezu sa jednim kontroverznim biznismenom iz Bosne. U početku je sve bilo kako treba, i Zerina se zaljubila jer joj je pružao pažnju i bio rame za plakanje nakon razvoda. Iskreno, nije joj bilo teško da ga zavoli jer je bio divan prema njoj. Ali, nakon mesec i po dana, počeo je pakao. On je ljubomorisao, nije joj dozvoljavao da izlazi, oterao je sve njene prijatelje od nje, a ubrzo je počeo i da je tuče. Zerina je ćutala i trpela, sve dok nije pokušao da je ubije…”, priča za Star njena drugarica.

KAKO JE ZERINA MOGLA DA BUDE MRTVA NAKON ŠTO JU JE NAPAO I ŠTA SE SVE IZDEŠAVALO SAZNAJTE U NOVOM STARU KOJI JE U PRODAJI.

NOVI STAR! Drama u Nemačkoj: KIJA ŠAMARALA SLOBU pred svima! TUGA: Aleksandra IZGUBILA BEBU! Porodica preti: STANIJA JE MRTVA za nas! Sve o NAPADU na Cecinu kuću!


StarStar