Minina majka Ivana je šokirana činjenicom šta sve njena ćerka priča javno u rijalitiju, ali i tračevima koji kruže da se i Mina nalazi u katalogu uhapšenih makroa, zajedno sa Anom Korać i Sanjom Stanković.

„Iskrena da budem, ne mogu da kažem da sam iznenađena što je osvanulo da je Sanja glavna prostitutka tog makroa. Ja sam nju uvek gledala kao dragu devojku, posebno što sam stalno u kontaktu sa njenom majkom Brankom koja živi i radi u Švajcarskoj. Kada je to osvanulo, ona me je odmah okrenula, bila je šokirana, ne zna šta se dešava. Ona je super žena, radi kao zdravstveni radnik tamo. Nije joj uopšte dobro jer i ona tamo vodi totalno neki drugi život, a rijaliti gleda preko interneta kada stigne. Ovo što se dešava vezano za njenu ćerku Sanju je totalno šokantno za nju. Nema pojma šta je snašlo, pod lekovima je za smirenje…”

ŠTA SMO JOŠ SAZNALI O SANJI I MINI PROČITAJTE U NOVOM STARU KOJI JE U PRODAJI!

NOVI STAR! Otkrivamo: Šabanov vanbračni sin ima DOKAZ DA POBIJE TESTAMENT! AFERA prostitucija: Ana i Sanja u problemu! Trudna verenica POBEGLA OD DARKA! Markova mama PRETI LUNI!


starstar