Ni to što je Nataša Bekvalac izbacila novu pesmu “Crta”, koja je mnoge zaintrigirala, nije joj pomoglo da ovog leta hara na Crnogorskom primorju i da svi pevaju njen novi singl.

Aj što ju je Jelena Karleuša pokopala novim pesmama koje su megahitovi, nego niko nije ni slutio da će Kaća Grujić uništiti Natu kada su prošle nedelje odmerile snage u Budvi!

Naime, Kaća je pevala u klubu “Trokadero” na šetalištu, a Bekvalčeva u klubu “Maltez” koji je odmah pored. I, Grujićeva je ispunila “Trokadero” do poslednjeg mesta, bukvalno ni igla nije imala gde da padne među 1.000 ljudi, a Natu je došlo da sluša 850 duša u klubu koji može da primi 2.000 ljudi.

Osim toga, jedan od menadžera kluba nam je rekao da se u noći kada je pop pevačica nastupala nisu mogli pohvaliti dobrim pazarom, te da je bio ispod proseka, što će reći da se prisutni nisu ludo proveli uz Natine pesme…

ŠTA SE JOŠ DEŠAVALO NA NJIHOVIM NASTUPIMA I KOJE PEVAČICE SU TAKOĐE IMALE VIŠE LJUDI OD NATAŠE, SAZNAJTE U NOVOM STARU KOJI JE U PRODAJI!


StarBojan Vuković