Nenad Marinković Gastoz ne krije koliko voli svoju devojku Naidu i spreman je na sve zbog nje što je više puta tokom boravka u rijalitiju “Parovi” i pokazao. Kako smo saznali, Gastoz je pod teškom crnom magijom i zbog toga je i zaslepljen Naidom. Vidoviti Dali nam je rekao da je Nenad pun demona što mu je potvrdio monah sa Ostroga.

“Gastoz je drugi momak, to nije onaj isti dečko! Moram da vam kažem da sumnjam da je on pod teškom crnom magijom. On nema snage da pogleda u ikonu, pun je demona koji vladaju njegovom dušom, pogotovo njegovim emocijama. Bio sam na Ostrogu, poneo sam njegovu majicu, monah nije mogao da mi očita molitvu za njega. Rekao mi je da on mora da počne da posti. Sad i kad bi poželo da uđe u crkvu, ne bi mogao, neka sila bi ga vukla nazad…”

A ŠTA JE MONAH SA OSTROGA JOŠ OTKRIO O GASTOZU I KO MU JE BACIO STRAŠNU MAGIJU, SAZNAJTE U NOVOM STAR-u KOJI JE VEĆ U PRODAJI!

NOVI STAR! Stigli rezultati BIOPSIJE! Marina: Ne bojim se smrti, SIN ME ČEKA! Strašno: Goca naterala Teodoru da ABORTIRA! Monah otkriva: Gastozom upravljaju strašni DEMONI!


StarStar