Na snimanju „Pinkovih zvezdica” došlo je do suza zbog nastupa trinaestogodišnje Marine, rođene sestre prošlogodišnjeg pobednika Ljube Stankovića! Naime, njih dvoje su na scenu izašli zajedno što je razljutilo sve u žiriju osim Milana Stankovića. Zbog reči Nataše Bekvalac i Kije Kockar da se Marina „šlepa uz svog popularnijeg brata”, uplakana devojčica nije mogla da se smiri u bekstejdžu, pa je rekla da želi da napusti takmičenje. Ipak, voditeljka Ana Mihajlovski ju je grlila i tešila što ju je donekle smirilo. Međutim, njihov otac Boban mnogo je ljut na žiri.

“Deca su razočarana Natašom i Kijom, zastrašujuće je to! Toliko su plakali da nismo mogli da ih smirimo. Još strašnije mi je da Nataša Bekvalac komentariše kako je to bio podmetnuti nastup. Ljuba je samo velika podrška svojoj sestri. Marina je želela da Ljuba izađe na scenu i da naprave šou…”

ŠTA JE JOŠ OTKRIO LJUBIN OTAC I ŠTA JE BILO KADA SE SREO SA GOCOM TRŽAN SAZNAJTE U NOVOM STARU KOJI JE U PRODAJI!

NOVI STAR! Darko U KOLICIMA MOLI ANU: Daj mi ćerku! ŠOK: Miki i Suzana IMALI SEKS pre Zadruge! Ljubin otac BESAN na Kiju i Natašu! Zola priznaje Miljaninog sina!


starstar