Kada se pomene Budva, jedna od prvih asocijacija pored peščanih plažai, plavog mora, svakako je Hotelski rizort „Slovenska plaža“, koji je već preko tri decenije prisutan na crnogorskom tržištu i svojevrsni je brend Hotelske grupe „Budvanska rivijera“ u čijem sastavu posluje.

Ovaj mali ‘”grad“ raznolikih sadržaja i njegovanih zelenih površina, idealan je izbor za porodična letovanja. Mediteranska nota prisutna je u svim segmentima rizorta, u okviru kojeg se nalaze brojni restorani, barovi, prodavnice, suvenirnice, turističke agencije,kozmetičkis aloni, zdravstvene ustanove, teniski tereni. Hotel pojeduje dva bazena kao i dečiji zabavni park.

Upravo je i Turističko naselje ‘’Slovenska plaža’’ za nezaboravno i ugodno letovanje bio izbor za našu Ninu Radulović koja je sa sinom Lavom uživala u svim sadržajima hotela, a Lav posebno u kreativno osmišljenoj dečjoj animaciji koja je na raspolganju svim gostima rizorta.

‘’Konačno pravi odmor…i to n amestuk oje me vraća u detinjstvo. Bašte, bazeni, restorani u kojima sam sa porodicom provodila godišnje odmore, sada su renovirane, ozelenjene, sređene po svetskim standardima. Sad moj Lav ide stazama svoje majke u Turističko naselje Slovesnka plaža’’ – izjavila je Nina.

A, za sve one koji se nisu odlučili gde provesti letnji odmor, Slovenska plaža je pripremila specijalnu letnju ponudu u okviru koje za sve rezervacije gosti mogu iskoristiti specijalne povoljnosti za decu u pratnji dveo drasle osobe: zajedno dete do 12 godina besplatan boravak, dok se za boravak drugog deteta odobrava popust od 50%.

Ukoliko želite da provedete nezaboravan odmor na obali mora u jednom od najlepših turističkih kompleksa u ovom delu Mediterana onda izaberite Slovensku plažu“, poručuju iz Hotelsk egrupe “Budvanska rivijera”!


starstar