Tokom današnjeg “Porodičnog sastanka”, tema među zadrugarima bili su međuljudski odnosi u Beloj kući. Zorica Marković komentarisala je odnose zadrugara i njihovo ponašanje, a dotakla se i Davida Dragojevića.

“Niste skinule staru šminku sa lica, a stavljate novu. Ja sam ovde bila od smeća do zla, ja to ne želim da budem. Vi narodu niste ništa. Lažete i mažete na tone. Imam pravo da komentarišem. Mnogo si se usk*rčio. Hoćeš da ti kažem ko je tvoj tata. Ti si jedan cirkus Kolorado. Ova (Ana) će te prva odj*bati. Ti o meni ne znaš ništa. Mnogo si sitan i mali. Nikada ne možeš biti Sloba Radanović, ti si jedan majmun. Ja sam se javno oglasila da sam protiv onoga što Luna Đogani radi u rijalitiju”, pričala je Zorica Dragojeviću.

David joj nije ostao dužan, već je optužio Zoricu da je pravila spletke pre ulaska u rijaliti i da je želela da uništi Lunu Đogani i Mirka Gavrića.

“Ti si pravila obruč oko Lune i Mirka Gavrića, da ih napadaju. Ti pričaš u bradu, Ljubu pljuješ. Ideš i kod jednih pričaš jedno, a kod drugih drugo”, optuživao je David Zoricu.

Zorica je iskoristila priliku i oplela po Marku Miljkoviću, koji po njenim rečima iskorišćava Lunu Đogani.

“Imate mozak kao paukova m*da. Vi kao nešto j*bete. P*derčino jedna. Vas dvojica ćete se j*bati kad izađete napolje. Ti p*deri će te razvaliti kad izađeš napolje. Podvodiš devojke za pare. Vrtiš Lunu kao vrtešku”, urlala je Zorica, a Marko joj je odgovorio:

“P*dere imaš kući, kao i majmune. Imam džukelu kod kuće veću od tebe. Kaži, fali ti k*rac, tražiš ga i dobijaš ga mentalno od mene”, vikao je Miljković.

U video-prilogu koji se nalazi u nastavku ovog teksta možete pogledati kako je sve izgledalo.

BUKTI NOVI ESTRADNI RAT! Nakon što ju je Zorica Marković ŽESTOKO ISPLJUVALA u Zadruzi, oglasila se Vesna Zmijanac (VIDEO)


starstar, printscreen