Miljana Kulić je nedavno diskvalifikovana iz rijalitija “Zadruga 3” i ona je sada u Nišu sa svojim sinom, a najavila je i svoj rijaliti koji će gledaoci moći da isprate na njenom Jutjub kanalu.

Darko Lazić i Marina POBEGLI! Pukla BRUKA u Brestaču!

Luna Đogani ima novog dečka! Konačno srećna u ljubavi sa biznismenom iz Makedonije!

Ana Bekuta NE VIDI šta joj Mrka radi IZA LEĐA! Šara gde stigne?!

Miljana Kulić izazvala je lavinu komentara na društvenim mrežama nakon diskvalifikacije! Neki su jedva dočekali da joj vide leđa, dok su drugi “kukali” jer je iz rijalitija otišla zvezda koja je, po njihovim rečima, nosila čitavu priču.

Bilo da ste u ovoj ili onoj grupi, složićete se da niko nije očekivao da će Miljana Kulić napraviti istu grešku kao u predhodnoj sezoni!

Ne jenjava vest o njenom izbacivanju, a pojavio se i klip na kojem se vidi kako je histerisala u apartmanu samo par minuta pre izlaska na kapiju.

Na snimku se čuje kako je članovi obezbeđenjenja, kojih ima mnogo i unutra i ispred apartmana, opominju da ne lomi i pokušavaju da je smire, ali ne uspevaju.

– Sve ću polomiti, hoću da budem diskvalifikovana, mešaju mi terapiju, poludela sam, polomiću nekome glavu – vikala je Miljana Kulić.

– A što ne legneš malo – čuje se dečko iz obezbeđenja koji je smiruje.

– Neću da ležim uopšte, nije mi dobro, hoću da izađem odavde – urlala je ona.

Kako je sve izgledalo, pogledajte u video-snimku u nastavku teksta.


StarPrinscreen