Kristina Kija Kockar, pobednica “Zadruge 1” i pevačica u usponu, nedavno je osetila potrebu da se osvrne na sva dešavanja iz rijalitija koji je oborio sve rekorde gledanosti. Tom prilikom, ona je pisala o svom bivšem suprugu Slobodanu Radanoviću, ali i o njegovoj nekadašnjoj devojci Luni Đogani.

Kija nije propustila priliku da se obrati i Luninoj majci Anabeli Atijas, a sve to podržao je i Radanović, kome je Kockareva poručila da joj ne treba njegova podrška.

I kada su svi mislili da se saga oko ljubavnog trougla iz “Zadruge 1” završila, Kija je odlučila da ponovo progovori i zapuši usta svima. Sada je ona na svom Instagram profilu podelila novu objavu, te se ovom prilikom osvrnula na porodicu njenog bivšeg supruga, sa kojom nikada nije bila u dobrim odnosima.

“I evo za kraj da stanemo sa pričama. Bila sam blaga. Čitala sam mesecima vaše komentare, slažem se sa njima, ali neću da se spuštam na njihov nivo. U principu, nisam rekla ništa što već niste gledali. Ovo je sve od mene na tu temu. Ja sam pobedila u svakom smislu, prihvatite to i budite zahvalni što sam kul i osoba bez mržnje, pa se niste vukli po sudovima (to važi i za Radanoviće). Ali više se niste vukli po sudovima jer sam ja radila na sebi dok ste vi sebe doveli u propast baveći se sa mnom. Sledeći post na storiju je mnogo bitniji. Mama, volim te. Ti si car i ponosna sam što si moja mama”, napisala je Kija.

Kako će Sloba reagovati kada vidi Kristininu najnoviju objavu i da li će joj odgovoriti, ostaje da saznamo.

JEDVA ČEKAM DA JE POGLEDAM U OČI: Kija potvrdila da se više ne druži sa Anom Korać, evo zbog čega se ovo prijateljstvo ZAVRŠILO! (VIDEO)


starstar, printscreen