Novo izdanje jedne od najgledanijih emisija na TV Pink, “Paparazzo lov” je na programu i ove srede od 22 časa, kada vas očekuju aktueli snimci iz života poznatih.


Dok Darko Lazić nakon teške saobraćajne nezgode, vodi bitku života, ekipa emisije “Paparazzo lov” pratila je u stopu njegovu bivšu suprugu, Anu Sević. Šta pevačica radi dok je Darko u bolnici, saznaćete u ovonedeljnoj emisiji.


Protekle nedelje u “Zadrugu” su kao ravnopravni takmičari ušle Jelena Golubović, Ana Korać i Jovana Tomić Matora. Videćete kako su ove tri učesnice provele poslednje sate pred ulazak u najgledaniji rijaliti na ovim prostorima.


Pevačica Viki Miljković kupila je dva stana u Beogradu na vodi, a videćete snimke kako dizalicom useljava stvari, između ostalog i džakuzi.


Nakon javne prevare u prvoj sezoni rijalitija “Zadruga”, Kristina Kija Kockar i Sloba Radnović su se i zvanično razveli. Međutim, izgleda da je Sloba našao zamenu za Kiju – koju popularnu pevačicu je Sloba priveo u svoj stan saznaćete u emisiji “Paparazzo lov”.

Očekuje vas još mnogo zanimljivih priloga, zato ne propustite “Paparazzo lov” u sredu 7. novembra od 22 časa samo na TV Pink!