Bojan Marović retko priča o svom privatnom životu, a kako izgleda i o poslovnim planovima. Poznato je da je diplomirani čelista I da se bavi profesionalno muzikom, ali ono što je nepoznato, kada je ovaj pop muzičar u pitanju je da je on partner u jednoj velikoj firmi, koja se bavi uvozom mermera i granite.

Da se radi o ozbiljnoj firmi, zbog koje će Bojan možda dići ruke od svog glavnog zanimanja, jer je Bojan kupio rudnik, a za saradnju sa njim su zainteresovane i neke velike korporacije iz Rusije i Kine.

“Ja ne pričam o tome, pa mi je čudno kako je to došlo do vas. Iskreno, nikada mi nije bila namera, niti postoji ikakva šansa da prekinem da se bavim pevanjem. Meni je muzika uvek bila na prvom mestu, a sticajem okolnosti, zbog brzom napretka firme sa kamenom, sklopili smo nekoliko ugovora sa velikim kompanijama, pa je kupovina rudnika bila logičan potez. Ništa ne brinite, stižem da sviram svuda po regionu, da snimam i da pišem. Pesma “Još si samo moja” je nastavak pesme “Kao da si tu”, koja je doživela lep i veliki uspeh, a uskoro će izaći nova pesma i spot, tako da o povlačenju sa estradne scene, nema priče“, rekao nam je Bojan.

Zanimljivo je, da je u novom poslu Bojanu podrška i njegov rođeni brat, inače proslavljeni fudbaler Boris Marović, koji mu je pravio društvo na beogradskom sajmu, na kom su predstavili firmu i na kom je Bojan održao nastup.

Bojan Marović: “Postoji devojka za koju mi je žao što nije više moja”!


promopromo