Nadežda Biljić je prvi put nakon što je Miki Đuričić svojevoljno napustio rijaliti otkrila šta joj je pčelar iz Kupinova poslednje rekao pre izlaska. Ona je sa Miljanom Kulić počela da priča i pokušala je da objasni trudnici da su ona i Sanja Stanković napale Mikija bez razloga.

“Prvo, ja znam šta smo pričali. Grešiš mnogo, milion posto sam sigurna da me čeka i da me boli du.e. Moraš da shvatiš, nije ni on lud. Njemu je stalo, možda zato neće da pravi planove. Nisam ispala bezobrazna, tako je ispalo. Ako si ti moj prijatelj, a ako je on neko koga ja volim ti ćeš mene da podržiš. Nećeš da pljuješ nekog koga volim. Miljana, ne treba mi muškarac koji će da mi pokaže da me voli tako što će da bude lud, ja sam takvog u životu imala. Meni treba ono što je on meni pokazao ovde. Rekao je “Ako odem, to nema veze sa tobom, ni sa mnom ni sa našim odnosom, čekam te da izađeš napolje”, rekla je pevačica, ali nije uverila Miljanu.

“Nadežda, mnogo si dobra i ne zaslužuješ ovo, ali shvatićeš da nisi u pravu što se tako ponašaš. Danas smo ti rekli da je to logično. Ispala si bezobrazna prema meni, jer si rekla da ti mislim loše”, izjavila je Kulićeva.

Nadežda OČAJNA! Grli i ljubi Mikijev jastuk: Ne mogu više ovako!


StarStar