Bivša zadrugarka i Pinkova zvezda Nadežda Biljić kroz nekoliko meseci postaće majka, te smo je tom prilikom upitali za komentar o temi koja je uzburkala čitavu javnost.

Vest da će Miljana Kulić po drugi put postati majka, a da je otac deteta Lazar Čolić Zola pokrenula je lavinu sukoba u Beloj kući. Međutim, kako bi dokazao svoju ljubav, Zola je pristao da svoj honorar prepiše na Miljanino ime, a tim povodom Biljićeva je iznela svoj sud.

– Ja sam zgrožena ponašanjem i njene majke i nje. Ja ne znam zašto je Marija toliko napala Zolu. On je prihvatio dete i hoće da bude tu. Otac deteta je okrenuo leđa Miljani. Ja ne znam, Marija ili ima problem zbog para, pa misli da će Lazar uzeti Miljani novac ili da će uzeti celu kuću koju je ona njima sagradila. Šta su moji trebali da urade? Da mi kažu da odmah abortiram? – izjavila je Nadežda, pa dodaje:

– Ja nikada ne bih to tražila, taj novac bi svakako otišao za dete. To su samo fiks ideje Marije Kulić. Toliki napadi histerije… Što ona nije abortirala tri puta!? Izgleda da je njima Miljana ćup zlata. Niko ništa ne radi u kući, ona ih izdržava, a sad kad ona hoće da se osamostali, onda frka. Nek je ona živa i zdrava, kao i beba, neka ona odluči kako hoće. Ali da Marija manipuliše Miljanom, manipuliše i to opasno.

Poznato je da su Nadežda i Miljana bile u odličnim odnosima, a kao buduća majka, Biljićeva je stala na stranu svoje bivše cimerke iz Bele kuće.

 

Nadežda Biljić već odlučila kako će vaspitavati svoje DETE, evo šta je poručila RODBINI!


starsvet, printscreen