Tradicionalno godšinje specijalno izdanje emisije “Paparazzo lov” na programu je ove srede od 22 časa na TV Pink.

U ovonedeljnoj emisiji, poznati muškarci ocenjivaće koje devojke su najzgodnije u kupaćem kostimu, a svo sud daće pevači Era Ojdanić, Sloba Radanović i Vukadin Gojković poznatiji kao Vuk Mob, zatim novinar i voditelj “Zadruge” Milan Milošević i modni kreator Saša Vidić.

Ova petorka komentarisaće izgled starleta poput Seksi Sandre, Tijane Ajfon i Aleksandre Subotić, pevačica Vesne Đogani, Ane Sević, Sandre Afrike i mnogih drugih.

Najoštriji u komentarisanju je, kao i uvek, bio Saša Vidić, koji nije imao lepe reči za pojedine devojke koje je trebalo da ocenjuje.

“Ne možemo ku*ve da komentarišemo”, rekao je Saša u svom stilu.

Zbog izgleda nekih devojaka, Era, Milan i Vuk Mob su ostali bez reči, dok neke nisu mogli da pohvale.

“Loše, loše”, rekao je Milan.

Ipak, najviše problema sa ocenjivanjem imao je Sloba, s obzirom na to da su se među ponuđenim devojkama našle njegova bivša supruga Kristina Kija Kockar, ali i bivša devojka Luna Đogani.

Sloba sigurno nije imao lak zadatak, a kako je reagovao kada je na ekranu video Kiju i Lunu i koju je bolje ocenio, gledaćete u “Paparazzo lovu”.

Koja devojka sa javne scene, prema mišljenju petočlanog žirija, može da se pohvali dobrim fizičkim izgledom, a koja baš i ne, saznaćete u specijalnom izdanju emisije “Paparazzo lov” u sredu 13. februara od 22 časa na TV Pink!

SLOBA JOJ U MISLIMA: Luna zapevala Radanovićevu pesmu i to u Markovom prisustvu!


starprintscreen