Od kada je Mina Vrbaški uplovila u vezu sa Mensurom Ajdarpašićem, njena majka Ivana nema mira. Kako se požalila prijateljima, od njihovih svakodnevnih svađa ne može normalno da živi i funkcioniše, jer se plaši da Mensur zbog svoje preke naravi ne nasrne na Minu.

Da li je ovo kraj veze? LUNA NAPALA MARKA: “Obećao si da ćeš biti uz mene a ti se svađaš s mojom majkom!” (VIDEO)

HAOS! PORODICA U STRAHU – Anabela OSTAVILA ĆERKU sa ALKOHOLIČAREM? “Nina se GUŠILA, a ona je SPAVALA!”

Prijovićku POKOSILA trema pred ljubljenje sa glumcem! Filip je SMIRIVAO!

– Ivana se baš povukla u sebe i skoro ni sa kim ne komunicira. Mnogo joj je teško kada gleda Minu i najviše bi volela da se ona što pre otkači od Mensura. On je mnogo agresivan, stalno bi da se bije i da preti ljudima, a u poslednja dva meseca Zadruga se tresla od njegovih i Mininih svađa. Još kada je Ivana saznala za njegovu porodicu i oca koji se ubio, bila je šokirana. U strahu je i želi Minu da izvuče iz rijalitija kako bi je sačuvala od napasnika, jer ne zna šta može da joj uradi kada poludi. A kada je videla da sedi na krovu, totalno je poludela. Mogla je da se oklizne i da pogine – kaže jedan od Ivaninih prijatelja koji je jedini ostao u kontaktu sa njom i bakom Ružicom.

– Ivana se u početku nije raspitivala za tog dečka, a onda je počela da dobija poruke sa raznim informacijama koje su je šokirale. Ne dopada joj se to što mu je brat u zatvoru, što mu se otac ubio, a majka ih napustila. Smatra da to nije zdrava sredina za njenu ćerku koja je imala teško odrastanje. Ona želi za svoju ćerku nekoga ko će je usmeriti na pravi put i sa kim će moći da živi u zdravoj porodici koju možda nikada nije imala, jer je rasla bez oca – otkrio je za STAR Minin i Ivanin prijatelj koji se nada da će ona možda sama shvatiti sa kim se spanđala.


StarBojan Vuković