Voditelj Milan Milošević je posetio stanare Bele kuće kako bi se izvršio izbor potrčka i omiljene osobe. Milošević je čestitao Miljani Kulić na ovonedeljnom vođstvu, a potom i prokomentarisao njenu raspodelu budžeta prilikom koje je o svim zadrugarima iznela svoje mišljenje.

Nekolicina zadrugara je ostala nezadovoljna njenom odlukom i iznervirana zbog komentara. Jedna od njih je i Zerina Hećo jer je dobila najmanji budžet.

“Mene je iznerviralo što je sve iskomentarisala, samo mene nije i dala mi je najmanji budžet. Ako me ne voli neka mi to i kaže. Od sada me više niko ne zanima, osim Lune, Jelene i za sada Vlade”, vikala je Zerina.

“Ona je folirant, patetična. Ološ. Dala sam joj najmanji budžet jer je ne volim. To tvoje hvatanje na patetiku me ne zanima. Glumatanje žrtava ne prolazi”, uzvratila joj je Miljana.

Miki Đuričić se uključio u njihovu raspravu i istakao da Kulićeva ima pravo da joj dodeli budžet po svom nahođenju, kao i to da je ne prokomentariše, što je nju i te kako iznerviralo, pa je nastao pravi haos.

“Sve najgore mislim o tebi. Ja što kažem, to i mislim, jedino što u afektu kažem, zbog toga se izvinim. Moje mišljenje o njoj ona zna. Nisi više vredna da te komentarišem”, vikala je Miljana na Zerinu.

U video-prilogu koji se nalazi u nastavku ovog teksta možete pogledati kako je sve izgledalo.

Miljana zbog dečka ZARATILA sa majkom!


starstar