Pevačica Milica Todorović dane u karantinu provodi u krugu svoje porodice. Ona je poznata je po tome da na društvenim mrežama često ističe prave vrednosti u životu koje treba negovati, tako je bilo i ovaj put, a dotakla se trenutne situacije sa korona virusom.

Kupite SCANDAL! Bila je trudna samo tri nedelje: EVO ŠTA JE UBILO BEBU DARKA LAZIĆA! Milica OSTAVILA PETRA STRUGARA! Zbog Gagija LUNA I ANABELA PROSILE ZA HLEB! (VIDEO)

Majka Nataše Bekvalac doživela NEZGODU! Pala direkt na glavu i to pred unukom! (FOTO)

PREVENCIJA ILI GLUPOST? Ovako se od korone ŠTITI estrada! Smehotresno!

Milica se na ovaj način bori sa korona virusom!

Naime Milica je naišla na jedan tekst i odlučila da ga podeli na svom Instagram profilu sa svojim pratiocima, a očigledno se složila sa svime sto je navedeno.


– Fascinantno je kako se planeta samoreguliše. Kako priroda počinje da diše, kada je bila zatrovana. Kako se ispostavlja da je crna rasa daleko otpornija na virus od bele, a tolike godine je bila ugnjetavana od “superiornije” bele. Kako su žene otpornije od muškaraca, a godinama u nazad su im oduzimana životna prava, bez suvišnog feminizma. Kako su najmodernije i najbogatije države najviše pogođene. Planeta vraća balans. Uviđate li da je sve jedno? Imate li sada vremena? Fali čovek jedino svesno biće da sve to vidi i uvaži – pisalo je u tekstu koji je Milica podelila.


Starinstagram printscreen