Nedeljka Miljković, majka drugoplasiranog učesnika “Zadruge 2” Marka Miljkovića, kivna je na Anabelu Atijas jer ne podržava vezu Lune i di-džeja.

“Anabela me je jako razočarala, ona mrzi mog Marka, a ni sama ne zna zbog čega. Mene jako boli što se ona tako ponaša prema mom detetu, a ni prema meni nije bila bolja”, – rekla je Nedeljka Miljković, Markova mama, za magazin “Rijaliti”, a potom se prisetila kako se Anabela prema njoj ophodila u superfinalnoj noći “Zadruge”.

“Anabela je bežala od mene na finalu, nije htela da se pozdravi sa mnom. Gagi i ja smo sedeli jedno pored drugog, a ona je bila s druge strane. Bilo mi je glupo da je ne pozdravim pošto su nam deca zajedno, međutim, kada sam joj prišla i rekla joj da je rodila divno dete i da Lunu mnogo volim i da sam ponosna na nju, ona mi je samo rekla: “Dobro” i okrenula se. Ne znam što se protivi toj vezi, ne znam što sa mnom neće da priča ako je ljuta na mog sina. Uništiće Lunu da bi ih razdvojila. Znam da ni Marko, ni Luna nisu bili zlatni unutra, ne daj Bože da uđe opet u rijaliti, ne bih to preživela, ali mi kao roditelji ipak treba da ih razumemo. Njima je najteže bilo u rijalitiju, a oni su se ipak izborili i sada su srećni”, rekla je Markova mama.

Gagi ogorčen na Anabelu: Ona je ZATVORILA LUNIN BUTIK!


starstar, printscreen