Jedna od najzanimljivijih učesnica najgledanijeg rijalitija, Zadruge 2, Marija Kulić, boravila je skoro tri meseca u Beloj kući, a mnogi su je osuđivali zbog činjenice da je njena ćerka Miljana Kulić bila pod njenim uticajem tokom njihovog zajedničkog učešća.

Iako to niko nije očekivao, Marija je u toku prethodne noći morala hitno da napusti Zadrugu zbog porodičnih problema koje je morala da reši u krugu svoje porodice.

Novinari portala Pink.rs su je odmah kontaktirali kako bi ispričala svoje utiske o svemu, a teška srca  je priznala i kome je bila potrebnija.

“Verujte mi da ne znam, kad bih mogla da budem na oba mesta, ja bih to uradila, ne znam kome sam potrebnija. Ali, sada trenutno, mislim da sam potrebnija deci kod kuće. Miljana sada ima zanimaciju sa onim dečkom, Klara čuva malenog. Ovde sam neophodnija, tamo Klara savršeno čuva Željka, imam poverenja u nju”, rekla je Marija.

Marija je u iskrenom razgovoru ispričala i u kakvom je stanju zatekla svoj porodični dom, o kom je brinuo ostatak njene porodice.

“Pa iskreno, nije baš onako čisto kao kad sam ja kod kuće. Siniša je radio, deca su završavala svoje obaveze, ja ću sad da se odmorim, pa od sutra generalka. Moram ovoj maloj da pomognem, popustila je malo u školi, hemija joj slabo ide”, istakla je Marija.

Ono što je posebno privuklo pažnju jeste radost njenog zeta Lazara Čolića Zole koji je otvoreno priznao da mu je drago što je ona napustila Zadrugu. Marija nije bila iznenađena zbog toga, jer je sve u potpunosti prepustila Miljani, ali nikako je ne bi podržala samo u jednoj situaciji.

“Miljana nije budala i nije glupa, ona će njega žednog preko vode da prevede. Ona može samo da se pravi u početku naivna, inače, videćete… To što ja nisam tamo ništa neće promeniti, ali neka ih, za sada. Neće napraviti grešku i neće raditi ono što je radila, zato što ima dete, neće da ga obruka. Tako je meni rekla, e sad, videćemo šta će da bude dalje. Rekla mi je da neće da se Željku smeju i da gledaju klipove i da ne brinem. Ako se nešto više desi, to će biti kada izađu. U svakom slučaju, ne bih je podržala da to uradi”, rekla je Marija.

Marija Kulić POSAVETOVALA Mikija kako da osvoji Zerinu (VIDEO)


starstar, printscreen