Ove subote vas očekuje još jedno uzbudljivo izdanje emisije ”Magazin In”.

Predstojećeg subotnjeg popodneva u emisiji ”Magazin In” kod Sanje Marinković u studio stižu ličnosti sa domaće javne scene koje će voditeljki i autorki jednog od omiljenih vikend TV formata ispričati do sada nepoznate detalje o svom životu. Pevači Dragan Kojić Keba, Aleksandar Cvetković, poznatiji kao Sale Tropiko, reper i učesnik ”Zadruge 2” Nenad Aleksić Ša, glumac Dragan Marinković Maca i komičar Branislav Petrušević Petrući govoriće o aktuelnim temama koje ovih dana intrigiraju domaću javnost.

Nenad Aleksić Ša u ”Magazinu In” govorio je o svom odnosu sa Draganom Mitar, sa kojom je bio veoma prisan u rijalitiju, dok njega supruga Ivana nije ušla unutra i objasnila mu neke stvari.

“Da li si se postideo što si u jednom trenutku prešao granice flerta sa jednom devojkom ili nisi?”, glasilo je Sanjino pitanje, na šta je Ša odgovorio sledeće:

“Mislim da nijedna od žena u kući nije naivna. Malo sam se zaigrao, povukao ručnu i to je to. Moje emocije prema ženi su najiskrenije i to se neće promeniti.”

Ne propustite još jedno uzbudljivo izdanje emisije ”Magazin In” koje je na programu TV Pink u subotu, 16. marta u 17 časova.

ŠA SE POVERIO KRUNIĆKI DA NE MOŽE DA IMA DETE SA ŽENON, pa otkrio kakve planove imaju! (VIDEO)


starprintscreen