Nataši Bekvalac veliku pomoć oko ćerki pružaju roditelji Dragan i Mira, koji čine doslovno sve za svoje unuke, kako Natašine ćerke, tako i za decu Natašine sestre, Kristine Bekvalaco čemu svedoči i snimak koji je pevačica podelila sa pratiocima na mrežama.

Kupite SCANDAL! Bila je trudna samo tri nedelje: EVO ŠTA JE UBILO BEBU DARKA LAZIĆA! Milica OSTAVILA PETRA STRUGARA! Zbog Gagija LUNA I ANABELA PROSILE ZA HLEB! (VIDEO)

PREVENCIJA ILI GLUPOST? Ovako se od korone ŠTITI estrada! Smehotresno!

“Prostituiše se, stidi je se i rođena majka!” Kaća Živković oplela po Dragani Mitar!

Nataša je srećna jer je porodica uz nju!

Njeni roditelji čuvali su joj najmlađu ćerku Nou, koja je iskoristila trenutak i u momentu se suviše približila putu – Mira, Natašina majka, odmah se alarmirala i pojurila ka njoj, kada se saplela i pala direktno na glavu!

Požrtvovana baka brzo je ustala i došla do unuka, a sve ovo sasvim slučajno zabeležio je Natašin tata. Snimak je u potpunosti raznežio Natašu, koja je pratiocima ukazala na sve što bake i deke čine za svoje unuke, a iskoristila je priliku da i nasmeje svoje pratioce.


– Ljubav za bake i deke… Ako u ovo teško vreme mogu da vas podsetim koliko nam znače, koliko nas vole, ali i da vas malo nasmejem! Moja mama dok čuva Nou, tata snima.


Starinstagram printscreen