Dragana Mitar i Edo Fetić imali su žestoku svađu u kojoj je on čak pretio da će udariti svoju ljubavnicu ako se ne skloni od njega.

Luni pozlilo posle SVAĐE sa Miljkovićem! Gagi je drži, ona POVRAĆA!

Rada Manojlović U STRAHU za oca! Pokušava da ga spase od NAJGOREG!

Milica Todorović OSTAVILA Strugara! Anđelo ŠUTNUO Teodoru!

Dragana Mitar razočarala sve!

Pale su teške reči i raskid, a Draganina majka Jadranka kaže da je šokirana i uznemirena zbog njihovog odnosa, kao i zbog činjenice da se svaki čas svađaju, vređaju, a onda se pomire i nastave da ljubavišu kao da ništa nije ni bilo!

– Majka sam i nije mi svejedno da svoju ćerku gledam u onim izdanjima, kako plače, kako lomi… Nas Dragana ništa nije pitala, sve što je rešila, rešila je sama. I ovo će morati da reši sama. Ja ne mogu i ne znam kako da joj pomognem – započinje priču za STAR očajna Jadranka i dodaje:

– Da li njoj treba sve ovo, ona je rekla da može sve da izdrži, ali se prevarila, što sada i dokazuje. Ne znam šta da kažem, izgleda da to što su oni 24 kroz sedam zajedno doprinosi svemu ovome, oni napolju nisu toliko vremena provodili zajedno. Njihova veza nije započela urijalitiju, trebalo bi da znaju šta rade, tvrdoglavi su oboje. Ako i raskinu definitivno, pa šta sad, niko nije umro, život ide dalje, tolike ljubavi se rasturile. Smatram da iz svega ovoga treba da izađu jači. Niko nikome ne može da garantuje ono do kraja života, tako ni Dragana ni Edo ne mogu da znaju do kada će i koliko biti zajedno – kaže Jadranka i dodaje:

– Oni samo treba da budu normalni, ove svađe im ne trebaju. Dragana je impulsivna i brzo plane, a vidim da ni Edo više ne može da ostane smiren. Ja samo jednu poruku imam za Draganu, da razmišlja o tome da kod kuće ima dete i da zbog njega mora da izađe normalna i čitava. Verovatno je tamo pritisak veliki, nedostaje joj Jovan, sve se nakupilo, ali mora da stisne zube i održi obećanje da će sve izdržati i ostati normalna. Videli ste u predhodnoj Zadruzi, njoj su se hormoni poremetili, ugojila se, a to je sve bilo od stresa… Neću da se mešam, sama zna kako će! Sve što joj je Lepi Mića rekao, ja se slažem –  iskrena je Draganina majka.


StarYoutube printscreen/Zadruga official/Pink.rs