Sinoć su zadrugari imali prilike da gledaju klipove i da čuju šta cimeri pričaju po ćoškovima o njima. Klip koji je privukao posebnu pažnju zadrugara je onaj na kom se čuje razgovor između Nataše Radan i Ermine Pašović o Maji Marinković.

– K*rveštija, zaljubila se kao u Janjuša sada, krije se iza njega, sve ću reći šta znam o njoj. Sve ću da dokažem napolju ko je ona i šta radi. Uzela je onu lakovanu crvenu jaknu kratku, što su svi pričali da je Lunina. Od kako je Luna ušla u Zadrugu, ona stoji u džaku spakovana, zato što ona nikad nije oprana – rekla je Nataša Ermini.

Nakon ovog klipa Maja je imala priliku da se izjasni.

NOVI SVET OTKRIVA! “TRUDNA SAM SA MARKOM, ULAZIM U ZADRUGU DA LUNI OTVORIM OČI!” VESNA ZMIJANAC PROGOVORILA: “NIKO NE ZNA ISTINU O JK!” LEKARI NE ZNAJU ŠTA JE MILICI, PETAR OČAJAN! BIKOVIĆ IZDAO VUKA KOSTIĆA! MRKA U OPASNOSTI, ANA VAN SEBE! ALEKSANDRA SVE OPROSTILA BRENI!

Filip Đukić tajno izveden iz Zadruge pa doživeo SAOBRAĆAJKU! Povreda vrata, MODRO oko, BOLOVI u glavi – HITNO odveden u BOLNICU! (VIDEO)

Dejan Milićević više nema šta da OBUČE! Nakon operacije drastično smršao a pre toga “bacio” 10.000 evra!

– Moj moral se ovde deset meseci preispitivao, neka me i sada ispituju, ja nemam problem sa time. Za mene su svašta govorili i da imam gole slike sa Pavlom, pa se dokazalo da to nije tačno i svašta nešto – rekla je Maja.

– Kada smo bili napolju čuli smo da koristi ono na k i da joj je spržen nos – dodala je Ana Korać.

– Oni ovde mogu da pričaju šta hoće, nemaju argumente – branila se Maja.

– Ja uopšte ne koristim takve supstance, a ove ovde deklarisane prostitutke ne mogu meni da drže slovo. Mina je prošle godine otvoreno priznala, a ova što neće, svi znaju ko je koga upoznao u Sireni, a svi znaju šta je Sirena, kakvo je to mesto, ali i tu temu ćemo načeti, čuće se i za to – rekla je Marinkovićeva.

– Ja ne znam o čemu ova priča – rekla je Ana.

– Kako ti to znaš, ako nisi u tom svetu – pitalo je Milan Maju.

– Moj otac je godinama u noćnom životu, on je držao striptiz bar i mnogo toga zna – objasnila je Maja.

– Njen bivši dečko se viđa sa mojoj drugaricom, znam dosta stvari o njoj, rekla sam da ovde neću da pričam o tome, to ću dokazati napolju. Ja ovde nisam došla da bilo kome morališem, ona je prva počela. Njena najbolja drugarica sama priča kada izađu na večeru, gde i sa kime ide da se j*be, pa joj posle večere da 50 evra za taksi – ubacila se Natašta Radan.

– Jel ti hoćeš da kažeš da se Maja bavi prostitucijom – pitao je Milan.

https://www.instagram.com/p/B89oNRvpqyb/

– Ko meni može nešto da kaže, spavaš sa oženjenim čovekom, Amar Giletom. Mene je moj otac obezbedio, ne treba meni niko – ubacila se Maja, a onda opet oplela po Ani.,

– Svi znaju šta je noćni bar Sirena, to zna gospođica Korać, vozila je plavog džipa u to vreme. Ona dobro to zna – rekla je Maja.

– Kakav plavi džip. Ti si patološki lažov, pogađa te što sam ja rekla istinu – negodovala je Ana.

– Alo, javno deklarisana prostitutka nema šta da se sa mnom raspravlja – rekla je Maja.

– To što sam ja ovde javno priznala neke stvari, to nije njena stvar. To ko je ona, šta radi, dokazaću napolju – rekla je Nataša.

Da li zaista ima istine u optužbama koje su zadrugarke uputile jedna drugoj? Ostaje da vidimo.

Celu situaciju pogledajte ovde.


StarYoutube Printscreen