Ovog utorka vas u emisiji “Ami G Show” po dobrom, starom običaju očekuju najaktuelniji gosti i najbolja zabava.

Iz najgledanijeg rijalitija na ovim prostorima, “Zadruga”, na kratko će izaći Miljana Kulić i Bora Santana, kako bi se pridružili Ognjenu Amidžiću u studiju.

Miljana će otkriti sve detalje trudnoće, učešća u najgledanijem rijaltiiju i brojnih sukoba u koje je ušla sa većinom Zadrugara.

 

Za razliku od prošlog puta kada je u emisiji “Ami G Show” gostovao sa tadašnjom devojkom Macom Diskrecijom, Bora ovog puta dolazi sam, s obzirom na to da njih dvoje ne samo da više nisu zajedno, već nemaju gotovo nikakvu komunikaciju.

U studio stiže popularni estradni par Zorica Brunclik i Miroljub Aranđelović Kemiš, ali i još jedan par, doduše televizijski – Dea Đurđević i Predrag Sarapa, voditelji jutarnjeg programa TV Pink, “Novo jutro”.

Na radost mnogih gledalaca, na TV Pink vratila se Nina Radulović, ali u potpuno drugačijoj ulozi. S obzirom na to da sada vodi najgledaniji informativni program “Nacionalni dnevnik”, Nina će otkriti da li joj rad u informativi predstavlja poseban izazov, ali će govoriti i o privatnom životu i vezi sa teniserom Filipom Krajinovićem.

Za dobru atmosferu u studiju pobrinuće se Sejo Kalač, kog gledaoci nisu imali priliku da često vide na televiziji.

Maca i Teodora se žestoko svađale u “Magazinu In”, pljuštale uvrede!

 


StarStar