Tokom boravka u Zadruzi 2 Luna je istakla da zbog Kije Kockar i Slobe Radanovića nju i njenu porodicu niko ne želi da zaposli, na šta su joj mnogi odgovorili da ne treba krivicu zbog toga da traži u nekadašnjem bračnom paru nego u sebi jer je ona ta koja je uticala na njihov razvod.

“Kad neko objavi da će moji roditelji nastupati negde, Kijini fanovi ih zatrpaju negativnim porukama, pa ih zato niko nigde i ne zove”, istakla je Luna.

Međutim, kao reakcija na njene reči usledio je apel administratora Instagram stranice podrške Đoganijevoj koja broji preko 32.000 pratilaca. Oni su se dogovorili da negativnim komentarima zaspu brend „Alme Couture” koji je nedavno angažovao Kiju da ih promoviše i koja nosi njihove modele.

Međutim, Kristinu to nije poremetilo, pa i dalje uspešno sarađuje sa brendom „Alme Couture”, kao i oni sa njom. Inače, ljudi su imali bunt što se ovaj brend blati samo zato što sarađuje sa Kockarevom, pa je prodaja još više skočila, jer kupci znaju da cene pravi kvalitet.

NOVI STAR! Drama u zatvoru: Snežanin sin PRETI UBISTVOM! Ljuba otkriva: Šta je Stanija radila u Americi! Svađa: Prijovićka USLELILA majku u stan! ŠOK ispovest Darkove ljubavnice!


StarStar