Modna blogerka Luna Đogani je svojim boravkom u najgledanijem rijalitiju “Zadruga” privukla veliku pažnju javnosti kada je uplovila u ljubavnu romansu sa tada oženjenim muškarcem Slobodanom Radanovićem.

Zbog ovoga je naišla na osude mnogih, sa kojima je jedva uspela da se izbori i neretko je imala psihičke padove. Po završetku ovog rijaliti programa Đoganijeva vodi sasvim drugačiji život i uživa u svakom datom trenutku.

Luna, mlada učesnica “Zadruge” je željna prave, istinske ljubav, ali takvu do sada nije našla, pa je svojom objavom na Instagram storiju očigledno sve fanove raznežila.

Nisam ja za ovo izveštačeno vreme. Meni su za sreću potrebne sitnice, oči koje me gledaju zaljubljeno, zagrljaj u kojem poželim provesti večnost. Da mi zadrhti srce u nečijoj blizini, da me stomak zaboli od smeha. Meni su za sreću potrebne sitnice, skupe sitnice koje se ne mogu kupiti novcem”, napisala je Luna na fotografiji u okviru svog Instagram storija.

Čini se da ona nakon veze sa Slobom nije uspela ponovo da se zaljubi i nađe pravog muškarca koji će joj udovoljavati, biti podrška i skidati zvezde sa neba.

Rada Manojlović otkrila kroz kakav je PAKAO PROŠLA zbog Lune


StarStar, Instagram