Veliki šef je danas poslao pismo kojim je saopštio zadrugarima da je vreme da se oni, ali i gledaoci zabave. Naime, oni su dobili zadatak da smisle koreografiju za muzičku numeru koju sami odaberu.

Stanija Dobrojević je odabrala svoju grupu koju čine Dorotea Jovanović, Mina Vrbaški, Marijana Zonjić i Ramona Beganović. Mina je dala predlog da se predstave pesmom Kristine Kockar “Ne vraćam se na staro” zbog koje se Luna Đogani pobunila, jer je to shvatila kao direktnu provokaciju.

Kako je Miki Đuričić posetio Belu kuću tokom dana, njemu je Stanija otkrila da će se predstaviti sa pesmom najveće Lunine suparnice, a pčelar je bio znatiželjan da li je to njena taktika, budući da Stanija i Luna nisu u dobrim odnosima, dok se ona pravdala da nije tako.

“Nije bila to moja ideja, to je Mina smislila!”, pravdala se Stanija, a kako je Miki nastavio sa provokacijama i onda priznala:

“Neka bude da sam ja dočekala”, dodala je ona.

Luna je u dvrorištu priznala Nataši Moskvi da Stanija uopšte nije naivna, čim je odabrala Kijinu pesmu, a onda je Miki želeo da ispita kako se Luna oseća zbog toga.

“Meni je to presmešno. Što nije uzela svoju pesmu. Da je sigurna u svoje fanove, ne bi pevala Kijinu pesmu”, prokomentarisala je Luna.

Kako je sve izgledalo pogledajte u narednim video-snimcima.

Vladimir ZALJUBLJEN U LUNU! Tomović priznao šta oseća prema Đoganijevoj, Stanija u šoku!


StarStar