Poznato je da uglavnom produkcija poziva učesnike da učestvuju u rijaliti programu “Zadruga“. Međutim, kada je Luna Đogani u pitanju, situacija je bila drugačija.

Pre početka treće sezone čelnici Pinka su je pozvali da se nađe na imanju u Šimanovcima, ali je Luna odbila jer je započela muzičku karijeru.

Kupite SCANDAL! Bila je trudna samo tri nedelje: EVO ŠTA JE UBILO BEBU DARKA LAZIĆA! Milica OSTAVILA PETRA STRUGARA! Zbog Gagija LUNA I ANABELA PROSILE ZA HLEB! (VIDEO)

Majka Nataše Bekvalac doživela NEZGODU! Pala direkt na glavu i to pred unukom! (FOTO)

PREVENCIJA ILI GLUPOST? Ovako se od korone ŠTITI estrada! Smehotresno!

Ipak, kako se ovaj biznis nije pokazao uspešnim, kao što je prethodno bio slučaj i sa butikom i linijom garderobe, Luna je, kao što je poznato, rešila da se vrati na “mesto zločina”.

Međutim, interesnatno je da je produkcija nije pozvala, već je Luna rešila da uputi poziv njima jer nije mogla da gleda Miljkovića kako se muva sa Pešićkom. Ovo je potvrdila  Anabela Atijas.

– Kod kuće si urlala, plakala i doživljavala nervne slomove zbog Marka Miljkovića i Jelene Pešić, pa si non-stop zvala produkciju da vidiš kada mogu da te ubace. Stalno si ih zvala – ispričala je pevačica, a njena ćerka je kratko potvrdila da je to istina.


StarYoutube Printscreen