Luka Jović je odbio da podrži svoju devojku Sofiju Milošević na premijeri filma “Hotel Beograd”, u kome ona igra sponzorušu! Fudbaler je zamerio manekenki što se u tom filmu skinula u donji veš i jurila glavnog glumca Miloša Bikovića.

Obezbeđenje uletelo u Belu kuću! Gađao je flašom pa se Milica zarekla da mu neće dati oka da sklopi! (VIDEO)

Aleksandar Radojičić ne zna gde udara! Svađa se nasred ulice, a razlog je… (PAPARACO FOTKE)

Poludela! Nada Topčagić snimila album iz inata! “Vraćam se u estradnu džunglu!”

Luka više ne ume da se kontroliše?!

Luka je planirao da doputuje iz Madrida i da prvi put na nekom javnom događaju predstavi svoju devojku. Dva dana pred premijeru on ju je zapitkivao o filmu, a kad mu je ispričala da je u većini scena polugola i da juri Bikovića, poludeo je i rekao da mu ne pada na pamet da je podrži! Zato je Sofija na premijeru došla sama – kažeizvor Infprmera, i dodaje:

– Sofija je taj film snimala u septembru prošle godine, kad je sa Lukom imala krizu u vezi. U međuvremenu je njihova veza postala ozbiljna, pa je Luka zabranio Sofiji da se javno skida! Ona je prihvatila njegov ultimatum, ali je već snimila “Hotel Beograd” i očekivala je da će je sada podržati. Luka je, međutim, ostao neumoljiv.

Sofija je potvrdila da joj je dečko napravio ljubomornu scenu!

– Luka me je pitao: “Jesi li baš morala da snimaš u donjem vešu?” Malkice je ljubomoran! – rekla je lepa manekenka za Informer, koja je odmah posle premijere filma pobegla od medija.

Njene scene u ovom hit-filmu nisu velike, ali su zapažene. Sofija Milošević i Teodora Bjelica igraju sponzoruše koje na splavu pokušavaju da zavedu vlasnika hotela Miloša Bikovića. U sledećem kadru ljubomorna Jelisaveta Orašanin prilazi Sofiji i gurne je u reku!

View this post on Instagram

Прогулялся с @okmagazine_ru по моему родном Белграду. Здесь гамма света другая. И по-другому город дышит. Если этот кусочек славянской Европы на фотографии вам нравится, то представьте себе, как красив Белград вживую. А пока вы еще не доехали сюда, можете посмотреть на город в нашей комедии «Отель Белград». Репортаж из Белграда по ссылке в профиле, а фильм – в кинотеатрах! Увидимся) Moj Beograd. Očima ruskog fotografa Hotel Beograd je od juče u bioskopima sirom Rusija! U srpskim bioskopima će biti od 12 marta! Vidimo se! #Belgrade #любимыйгород #премьера #отельбелград #hotelbeograd

A post shared by Miloš Biković (@bikovic) on

To, međutim, nije omelo Sofiju da nastavi da juri bogataša Bikovića, pa u njegovom kabrioletu skida haljinu i ostaje u gaćicama i brusu. Tokom vožnje Miloš udara u drugi automobil, a polugola Sofija ispada iz kabrioleta! Miloš potrči za njom, pada poljubac i vraća je u auta, pa kasnije svom prijatelju obećava da će mu u hotel dovesti i Sofiju i Teodoru!

Smejali se na snimanju

Sofija je nedavno pohvalila slavnog glumca, s kojim deli kadar.

– Miloš mi je pomagao u svakoj sceni. Ozbiljan je kada radi, ali je bilo momenata kada smo se dobro nasmejali. Atmosfera na snimanju je bila odlična – izjavila je Sofija, a Biković je objasnio zašto je ona imala malu ulogu:

– Veličina uloge zavisi od određenog glumačkog umeća. Male uloge se dodeljuju na osnovu fizičkih predispozicija, što nije čudno ili novo, niti time želim nekoga da uvredim. Ako neko radi na sebi, odluči da se bavi glumom i tome se posveti, vremenom može imati sve veće uloge. Sofija je izbor reditelja i u to se nisam mešao!


Star Instagram/sofijamilo