Ljuba Pantović zakazala je hiruršku intervenciju, u kojoj će postojeće silikonske implantate zameniti novim, i to većim.

Pantovićeva se uveliko priprema da po drugi put stane na ludi kamen, i to sa svojim izabranikom iz Švedske, sa kojim je u dugogodišnjoj vezi. Naime, fitnes instruktorka se već podvrgla hirurškoj intervenciji podizanju kapaka pre desetak dana, a kroz samo sedam dana će posetiti jednu privatnu kliniku, gde će uvećati grudi gotovo duplo.

“Ljuba želi da na venčanju izgleda tip-top. Linija joj je savršena, ali joj se grudi ne dopadaju. Tražila je od doktora da joj sadašnje implantate zameni većim i podignutijim. Dogovorili su se da joj stavi nove, takozvane 3D implantate, koji su se tek pojavili na tržištu, a koji koštaju 5.000 evra. Ljuba nije žalila para, rekla je da će ceo honorar od “Zadruge” da uloži u svoj izgled, zato joj ni cena nije predstavljala nikakav problem”, rekao je izvor blizak Pantovićevoj, a piše Kurir.

Kako dalje izvor otkriva, intervenciju je zakazala poslednje nedelje avgusta kako bi se oporavila do svadbe koja je u planu u oktobru.

U želji da proverimo navode do kojih smo došli, pozvali smo bivšu zadrugarku, koja nije krila da će da ide pod nož.

“Poznato je da ja nikada ne krijem da sam nešto promenila i da obožavam da se ulepšavam. Tačno je, zakazala sam intervenciju i jedva čekam da me vidite sa novim grudima”, rekla je Pantovićeva.

Nedavno na jednoj privatnoj klinici u Beogradu Ljuba je radila intervenciju podizanja kapaka iliti popularne mačje oči. Istog dana zadrugarka je zadovoljno napustila bolnicu, a za ovu intervenciju iskeširala je 2.000 evra.

UDAJE SE LJUBA PANTOVIĆ! Dobila verenički prsten?


starstar, instagram