Jedna od najgledanijih emisija na TV Pink, “Paparazzo lov” i ove srede od 22 časa donosi nove priče i ekskluzivne snimke poznatih.

Kada je Andreana Čekić objavila da se posle dve godine braka razvodi od supruga Ivana Miladinovića. Zbog čega je Andreana rešila da stavi tačku na brak i da li je razlog za to novi muškarac, pokušaće da otkrije ekipa emisije “Paparazzo lov”.

U ovonedeljnoj emisiji videćete i nastavak priče oko oporavka Darka Lazića koji je nedavno prebačen u jednu mladenovačku banju.

Budno oko kamere emisije “Paparazzo lov” nastavlja da prati živote bivših supružnika Kristine Kije Kockar i Slobe Radanovića, a šta su otkrili, saznaćete ove srede.

Uslediće i priča o aktuelnostima u životu Teodore Džehverović koja je zakazala operaciju ugradnje silikonskih implatanata u grudi, o čemu svedoče najnoviji snimci.

Ekipe “Paparazzo lova” ispratile su i snimanje novogodišnjeg programa na televiziji Dragane Mirković kao i jedan od najglamuroznijih događaja “Story party”, a uspeli su da snime i ono što drugi nisu videli.

Očekuje vas mnogo aktuelnih priča, zato ne propustite novo izdanje emisije “Paparazzo lov” u sredu 5. decembra od 22 časa samo na TV Pink!

Ispovest Andreane Čekić za STAR o preljubi, razvodu i AFERI Ane Sević!


starprintscreen