Luna Đogani i Marko Miljković su zvanično u vezi. Oni su se smuvali tokom žurke koju je Veliki šef priredio povodom srpske Nove godine.

Nakon strasnih poljubaca u wc-u, Miljković je poželeo da ode na spavanje, ali Luna je odmah došla za njim u spavaću sobu.

“Uživam, baš mi je top večeras bilo”, rekla je Đoganijeva, a zatim je Marko poželeo želju.

Luna mu je onda rekla kako nije kao druge devojke u Beloj kući, te mu je tražila da je ne gleda kao zadrugarke sa kojima se ranije ljubio.

“Nemoj da me ponižavaš i nemoj da me gledaš kao sve druge devojke, jer ja nisam kao druge, ja sam mnogo drugačija. Obećavam, videćeš! Ti si predobar, mnogo mi prija da budem sa tobom. Nemoj da me izdaš, molim te, nećeš. Je l’ ti bilo lepo sa mnom večeras? Ne spadam u ja u Doroteu, Maju”, istakla je mlada blogerka.

“Ja tebe muvam jedno šest meseci, znaš to”, priznao je Miljković.

“Napokon si priznao! Zašto to nisi rekao ranije?! Nemoj da me lažeš, obećavaš? Hoćeš se sećati ovoga sutra”, ispitivala je Đoganijeva, a Marko je na sve odgovarao potvrdno.

Oni su se zatim strasno ljubili, a od njihovih poljubaca je odzvanjala spavaća soba. Za to vreme, Marijana Zonjić, koja je otvoreno pokazala svoje simpatije prema Marku, gorko je plakala u garderoberu.

Kako je sve izgledalo pogledajte u snimku koji sledi.

OBEZBEĐENJE SPREČILO HAOS! Marka Miljkovića JEDVA UHVATILI nakon što je hteo da se OSVETI Maji i Dorotei! (VIDEO)


starprintscreen