U novom izdanju emisije “Paparazzo lov”, u sredu, 15. maja od 22 časa na TV Pink, saznaćete sve detalje aktuelnih događaja na javnoj sceni Srbije.

Napad koji su doživeli Maja Marijana i njen suprug, kada su joj zapalili automobil, jedna je od tema ove epizode. Videćete mesto saobraćajne nesreće Mikija Đuričića i kako je izgledao njegov transport u bolnicu. Biće reči i o Luki Lazukiću i prilog o tome koliko često on viđa svoju ćerku iz braka sa Natašom Bekvalac.


Slede vedrije teme – kako su prve dane posle izbacivanja iz Zadruge proveli Ša i njegova supruga Ivana. Šta su paparaci zabeležili na svadbi Danjele Karić i Ivana Mileusnića, a što je drugima promaklo.

Videćete porodične priče Ognjena Amidžića, Jelisavete Orašanin i Miloša Teodosića, kao i Goge Sekulić koja je došla po prvi put zajedno sa suprugom i sinom u Srbiju. Saznaćete koji je to pevač iznenada odlučio da se ženi, nakon što je njegova devojka zatrudnela, ali i kako je izgledao iznenadni susret bivšeg para Nine Radulović i Filipa Krajinovića.

Posle dužeg vremena ekipe “Paparazzo lova” su se pozabavile vezom Rade Manojlović i Harisa Berkovića i uhvatile poznatu pevačicu u neočekivanom izdanju.

Ove, ali i još aktuelnih tema vas očekuju u novom izdanju najgledanije zabavne emisije već deset godina – “Paparazzo lov” na TV Pink.