Pobednica “Zadruge” Kristina Kija Kockar i Pinkova zvezda Slobodan Radanović jutros su u Osnovnom sudu u Zrenjaninu zvanično stavili tačku na svoj brak.

Oni su poručili da je najbitnije da što će posle svega ostati prijatelji i podrška jedno drugom, nakon čega je Sloba svoju bivšu suprugu odvezao do kuće, a ekipa portala pink.rs kontaktirala je Kristinu kako bi proverili kako se oseća nakon što se zvanično razvela od supruga koji ju je sa Lunom Đogani prevario u “Zadruzi”.

Budući da nisu mogli da stupe u kontakt sa Kijom, pozvali su njenu mamu Nadicu Zeljković koja je rekla da Kristina spava, a o razvodu svoje ćerke i bivšeg zeta nije želela mnogo toga da kaže.

“Mimoišle smo se, ja sam bila u prodavnici, ona je tad došla, samo baka je bila tu. Kaže mi: „Ništa nije rekla, samo je otišla da spava“. Nemojte mene ništa da pitate, verujte mi da je ni ja ništa ne pitam u vezi toga. Ustaće ona uskoro, pa je pozovite… Ne treba niko da komentariše njihov brak, ja to nikad nisam radila. Šta da vam kažem… Valjda su sad svi srećni”, bilo je sve što je rekla Nadica uz molbu da, ipak, sačekamo da nam se Kristina javi.

Podsetimo, Kristina Kockar je donela odluku da nakon javne prevare koju je doživela od strane svog supruga u rijalitiju “Zadruga” stavi tačku na njihov brak odmah po izlasku iz rijalitija, kada je potpisala sporazumni predlog za razvod braka. S druge strane, spekulisalo se da Sloba uporno izbegava da potpiše papire, što je pevač u više navrata demantovao i u društvu svoje tadašnje supruge sastao se sa advokatom Vićentijem Darićevićem 13. jula, kada su papiri potpisani. Kija je u specijalnoj emisiji na Televiziji Pink ekskluzivno otkrila da je sporazumni predlog za razvod dan nakon Slobinog potpisivanja krišom odnela u sud i najavila da će sa Slobom kod sudije otići 7. avgusta. Iako su mnogi bili nepoverljivi, Kija i Sloba su jutros otišli u Osnovni sud u Zrenjaninu, gde je i zvanično stavljena tačka na njihov brak.

Kija se oglasila POSLE RAZVODA! Ovo je poručila SLOBI!


StarStar, printscreen